Laat de natuur voor je werken

Desem is al zo oud als de mensheid brood bakt. Desem deed zijn intrede in Egypte in de zeventiende eeuw voor Christus. De ontdekking van het natuurlijke gistingsproces vond bij toeval plaats. Desembereiding is een natuurlijk proces, waarbij de in de lucht aanwezige bacteriƫn gisting veroorzaken. Zo ontdekten de Egyptenaren dat een tarwebrij na een lang rijpingsproces verzuurt. Deze desembrij werd gebakken en bleek na het bakken veel luchtiger en smaakvoller te zijn dan men tot dan toe gewend was.

Desembrood is geschikt voor mensen die geen gewoon brood mogen eten

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar echt desembrood. Een heerlijk, vers en traditioneel brood zoals het vroeger ook smaakte. Desembrood is vol van smaak, blijft langer mals en is rijk aan calcium en ijzer. Tevens is desembrood uiterst geschikt voor mensen die geen gist mogen, bevat het GEEN!!! lactose, melkderivaten en dierlijke vetten. Wij bakken dit heerlijke brood voor u hier ambachtelijk. Desembrood is er in diverse variaties.

Desembrood is geschikt voor ontbijt en lunch maar ook zeer geschikt voor bij het avondeten. Genoeg momenten op de dag om er van te smullen. Ontbijt lunch of avondeten desembrood is een smaakvolle deelnemer!

Desembood bestellen
Desembrood bestellen